Rigatoni met broccoli- pesto :)

Afbeelding

Voor de broccoli-pesto ben je nodig:

400 g broccoliroosjes 

100 g pijnboompitten

1 eetlepel limoensap

1 eetlepel misopasta

1 eetlepel edelgistvlokken

50 ml alpro soya cuisine

1 eetlepel olijfolie

zout en peper

Kook de broccoliroosjes beetgaar. Maal de pijnboompitten en de broccoli fijn. Doe het mengsel in een kom. Voeg de limoensap, misopasta, edelgistvlokken, olijfolie, alpro soya cuisine en zout en peper toe. Even roeren. Als de pesto te dik is doe er nog een beetje water bij.
IMG_20140128_180158 (1)
 

Kook 500 g rigatoni (of andere pasta) Meng de broccoli- pesto met de gekookte pasta en dien meteen op.

Eet smakelijk!!!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s