Bounty- cake :)

Afbeelding

Dit ben je nodig voor het beslag:

(1 senseo-kopje)

1 kopje sojayoghurt

1 kopje suiker

½ kopje zonnebloemolie

½ kopje amandelmelk

snufje zout

1 kopje bloem

2 eetlepels cacaopoeder

1 zakje bakpoeder

Voor de vulling ben je nodig:

½ liter amandelmelk

snufje zout

5 eetlepels griesmeel

100 g geraspte kokos

Zo maak je het:

Doe alle ingrediénten voor het beslag in een kom en mix alles tot een vloeibaar beslag. Pak een cakevorm. Vet de cakevorm in en bestrooi met bloem of paneermeel. 

AfbeeldingAfbeelding

Doe de helft van het beslag in de cakevorm en verdeel gelijkmatig. Bak op 170 graden ca. 20 minuten. Haal na 20 minuten uit de oven en voel de cake. Als hij in het midden nog heel zacht aanvoelt verleng de baktijd met een paar minuten.

Als de cake in de oven is maak je de vulling klaar. Breng de melk samen met de suiker, snufje zout, kokos en griesmeel aan de kook. Kook op zacht vuur 2 minuten. Blijf het papje goed roeren. Haal van het vuur en laat afkoelen.

Afbeelding

 

Verdeel je vulling voorzichtig over de cake en giet de 2e helft van het beslag over de vulling. Verdeel gelijkmatig.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Doe de cake nu ca. 15 minuten op 170 graden in de oven. Haal na 15 minuten uit en voel of de cake stevig aan voelt. Dan is hij klaar. Doe de oven uit en laat de cake nog 10 minuten in de warme oven rusten. Daarna kan je hem uithalen en laten afkoelen.

AfbeeldingAfbeelding

 

Hmmmmmmm, eet smakelijk!!!! 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s