Cashewnoten- roomkaas :)

Afbeelding

 

Dit ben je nodig:

2 (senseo)kopjes cashewnoten (over nacht geweekt in water)

2 eetlepels kokosolie (ik gebruik altijd ontgeurde)

sap van een ½ limoen

3 eetlepels edelgist vlokken

1 theelepel knoflookpoeder

1 theelepel uienpoeder

½ theelepel rozemarijn

water

Zo maak je het:

Doe alles behalve het water (logisch, want je weet niet hoeveel !!??!?!) in een blender. Giet klein beetje water in en zet de blender aan. Giet beetje bij beetje water bij totdat je een romige créme krijgt. Breng verder op smaak met zout & peper. Klaar….. 🙂

AfbeeldingAfbeelding

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s