Kastanje- fruit cake :)

AfbeeldingAfbeelding

 

Dit ben je nodig:

2 kopjes bloem

1 kopje kastanje purée

½ zakje bakpoeder

snufje zout

1 kopje suiker

½ kopje  ongezoete amandelmelk

½kopje gesmolten margarine (bijv. provomel bio soya)

½ theelepel koeken & speculaas kruiden

beetje rum aroma

¾ kopje kleingesneden gedroogd fruit

1 theezakje zwarte of rooibos thee + beetje heet water

Zo maak je het:

Doe het gedroogde fruit in een kopje of glas, samen met het theezakje en giet wat heet water bij. Laat trekken.

Afbeelding

Doe de rest van de ingredienten in een kom en mix tot een beslag. Haal het bruikt uit de thee. Knijp een beetje het vocht uit en doe bij het beslag.

Afbeelding

Meng door elkaar en doe in een cakevorm. Bak op 170 graden ca. 50 minuten.

Afbeelding

Eet smakelijk 🙂

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s