Honeycomb :)

Afbeelding

 

Lekker, zoet, knapperig……. je moet niet veel van gebruiken….. klein beetje over je yoghurt, je smoothie…. hmmmm. Je kunt het over taart en cupcakes doen, in je müsli, ijs….. 🙂

Dit ben je nodig:

100 g suiker

4 eetlepels agave siroop

1½ theelepels baking soda

1 vel bakpapier

Zo maak je het:

Zet het velletje bakpapier klaar op het aanrecht. Doe de suiker samen met de agave siroop in een pan en roer door.

AfbeeldingAfbeelding

 

Laat het op zacht vuur smelten, blijf roeren. Als het begint te bubbelen nog 1 á 2 minuten blijven roeren. Haal van het vuur en roer de baking soda door het gesmolten suikermengsel. Giet meteen uit de pan op het velletje bakpapier. Niet verder aan het suikermengsel zitten.Zodra je de baking soda in de suiker hebt gedaan moet je alles heel snel gaan doen!!!  Laat goed afkoelen.

Afbeelding

Als het afgekoeld is kan je het met een deegroller in stukjes of poeder slaan. Bewaar in een afsluitbare pot tot gebruik 🙂

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s