Vegan filet americain :)

 

Tadaaaa een vegane versie van filet americain 🙂 Je kan er alle kanten mee op en het zo aanpassen dat je het lekker vind. De textuur kan heel fijn….. of je laat het iets groffer…. dan is het meer een soort “Mett” (wat ze in Duitsland eten) Het is heel snel gemaakt. Laat het in de koelkast een paar uur trekken. 

Dit ben je nodig:

6 rijstwafels

200 ml koud water

1 eetlepel tomatenpurée

zou, peper, paprikapoeder

1 zoete ui

½ theelepel mosterd

beetje citroensap

Zo maak je het:

Verkruimel de rijstwafels. Los de tometenpurée op in het water en giet het over de wafels. Voeg een gesnipperde ui toe en kruid het mengsel naar smaak. Laat paar minuten trekken. Als het het fijner wil hebben pureer je het mengsel met de staafmixer. Breng indien nodig nog op smaak en zet weg in de koelkast.

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

 

IMG_20140321_134001

Advertenties

Een gedachte over “Vegan filet americain :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s