Gekonfijte radijsjes :)

2014-05-17 21.18.46

Even iets anders. Geen radijsjes in de aardappelsalade of komkommersalade (niet dat daar iets mis mee is… heerlijk) Deze zijn gekonfijt: knapperig van buiten, zacht van binnen, zoet, zuur, pittig, zout….. 🙂

Dit ben je nodig:

1 bosje radijsjes

1 eetlepel margarine

1 eetlepel suiker

zout & peper

2-3 eetlepels witte azijn

2 eetlepels water

Zo maak je het:

Fruit de gewassen en gehalveerde radijsjes aan in hete margarine. Peper & zout, suiker en azijn overheen. Bak klein beetje aan. Voeg 2 eetlepels water toe. Zet een deksel op je pannetje.Draai het vuur heel zacht en konfijt ca. 10 minuten… klaaaarrrr 🙂

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s